Neljä museota, kauppa ja kahvila


Näyttelykeskus WeeGeellä on neljä museota: EMMA - Espoon modernin taiteen museo, Espoon kaupunginmuseo KAMU, Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä ja Suomen Kellomuseo. WeeGeellä toimii myös museokauppa EMMA Shop ja SIS. Deli+Cafén ravintola. Takapihalla on arkkitehti Matti Suurosen suunnittelema Futuro-talo, joka on avoinna yleisölle toukokuusta elokuuhun. Matti Suurosen mukaan nimetyssä Studio Suurosessa on esillä näyttelyitä ja muuta nähtävää talon aukioloaikojen lisäksi myös maanantaisin kello 10 - 14.

Espoon Tapiolassa sijaitseva näyttelykeskus tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille kävijöille. Museoissa on näyttelyiden lisäksi tarjolla opastuksia, työpajoja ja erilaisia teematapahtumia. WeeGeen kokous- ja ravintolatiloja vuokrataan koulutus- ja kokouskäyttöön.

Uutena palveluna syksyllä tarjoamme espoolaisten eskareiden, koulujen, lukioiden ja toisen asteen oppilaitosten käyttöön ilmaisen kotipesän Studio Ilmiön työpajoineen monialaisen oppimiskokonaisuuden toteutusta varten.

Entisen kirjapainotalon avarat ja arkkitehtuurisesti kiinnostavat tilat toivottavat kävijän tervetulleeksi näyttelyihin, viikonloppubrunssille tai vaikkapa rentoutumaan ja nauttimaan aulan tunnelmasta pallotuolissa istuen.

Ajankohtaista museoissa

Infoa

Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä

24.3.2015 - 5.3.2017

Sirkuksen magiaa

24.9.16 alkaen Studio Suurosessa uusi näyttely talon historiasta - painotalosta kulttuurin noutopöydäksi. Tule tutustumaan!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

WeeGeen joulumarkkinat järjestetään 26.-27.11.2016 Myyjähaku on nyt käynnissä. Hakulomakkeen ja lisätietoja löydät täältä.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Näyttelykeskus WeeGeelle vuosi 2016 on juhlan vuosi. Syksyllä juhlimme täyttä 10 toimintavuotta - tule juhlimaan kanssamme. Katso juhlaviikon ohjelma!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Parasta perjantaifiilistä WeeGeellä! Tunes&Tapas -illat WeeGeellä perjantaisin klo 17 - 20.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Näyttelykeskuksen lähiympäristössä Ahertajankulmassa aletaan rakentaa asuintaloja syksyn 2016 aikana. Pahoittelemme tämän johdosta  aiheutuvia liikenne- tai meluhaittoja. Erityisesti parkkipaikkojen saatavuus on vähäistä. Suosittelemme saapumaan julkisilla liikennevälineillä tai jättämään auton Tapiolan keskustan parkkitaloihin.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

KAMU - Espoon kaupunginmuseo

15.6.2016 - 3.9.2017

Lasin aika. Kauklahden lasitehdas 1923–1952.